Medovina VIŠEŇ
Krkonošská medovina je vyráběna výhradně z prvotřídního českého medu a z vody z horských pramenů v okolí Janských Lázní.
Nejsou používány žádné konzervační prostředky.
Vyšší obsah alkoholu (18%) medovinu dostatečně stabilizuje, což zaručuje její neomezenou trvanlivost.
Krkonošská medovina je záměrně méně sladká ve srovnání s většinou jiných medovin na našem trhu. Má charakter aperitivu a mnohé hotely, restaurace a vinárny v Krkonoších i jinde ji tak používají.
Vyrábí se ve třech chuťových variantách. KLASIK je medovina s přírodní bylinnou chutí, VIŠŇOVÁ potěší milovníky ovocných chutí a všeobecně oblíbená MANDLOVÁ.
Medovinu lze pít chlazenou jako bílé víno nebo ohřátou na cca 40° C. Do ohřáté medoviny klasik doporučujeme pro další obohacení chuti přidat plátek citronu, do višňové obdobně kousek pomeranče. Ohřívat lze i mandlovou.